Borban főtt sertéshús

12 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 2 kg comb
  • koriander
  • fél liter fehérbor
  • 1 sárgarépa
  • petrezselyem
  • 2 babérlevél
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 vöröshagyma
  • 5 szem feketebors
  • 1 evőkanál sűrített paradicsom

Elkészítés

A combot kiklopfoljuk, besózzuk, megszórjuk korianderrel, majd pár órán át pihenni hagyjuk. Egy edénybe a fehérbort, a combot és a többi hozzávalót beletesszük, kivétel a sűrített paradicsomot, majd lassan puhára főzzük. Ha elkészült, a levét szitával átszűrjük. Végül hozzátesszük a sűrített paradicsomot, és így öntjük a húsra. Burgonyával nagyon finom.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.