Borban főtt sertéshús
12 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 2 kg comb
- só
- koriander
- fél liter fehérbor
- 1 sárgarépa
- petrezselyem
- 2 babérlevél
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 vöröshagyma
- 5 szem feketebors
- 1 evőkanál sűrített paradicsom
Elkészítés
A combot kiklopfoljuk, besózzuk, megszórjuk korianderrel, majd pár órán át pihenni hagyjuk. Egy edénybe a fehérbort, a combot és a többi hozzávalót beletesszük, kivétel a sűrített paradicsomot, majd lassan puhára főzzük. Ha elkészült, a levét szitával átszűrjük. Végül hozzátesszük a sűrített paradicsomot, és így öntjük a húsra. Burgonyával nagyon finom.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.